Bez lepku, Dezerty a pečení, Snídaně a brunch RECEPT | GRANOLA CUPS Granola cups jsou ideální ke snídani, když je naplníte řeckým jogurtem, nebo jako dezert, do kterého můžete použít vyšlehané mascarpone se šlehačkou. POTŘEBUJEME 150 g ovesných vloček (v případě bezlepkové diety použijeme bezlepkové vločky) 50 g medu 1/2 rozmačkaného banánu několik kapek vanilkového extraktu špetka soli ½ lžičky skořice 3 lžičky kokosového oleje 1 lžíce strouhaného kokosu Na servírování: řecký jogurt čerstvé ovoce bazalkový cukr (čerstvá bazalka + třtinový cukr) Všechny suroviny na korpus smícháme a vzniklé těsto tvarujeme do předem vymazané formy na muffiny (uděláme takové košíčky). Pečeme 10 – 12 minut na 180 stupňů. Já peču v troubě od značky Bosch na 4D horký vzduch, který mi přijde na klasické pečení úplně nejlepší. Vychladlé korpusy plníme řeckým jogurtem, zdobíme čerstvým ovocem a bazalkovým cukrem. granola cupsovesné košíčkySdílet Tisk 13 Předchozí článekTIPY A RADY | TO NEJLEPŠÍ MÍSTO NA RANDEDalší článekMAGAZÍN | NA SKOK V KUCHYNI ZÁŘÍ 2019