, ,

RECEPT | FRANCOUZSKÉ TOASTY S JABLKEM, SKOŘICÍ A PISTÁCIEMI

Tato skvělá záležitost vás potěší nejen ke snídani, ale třeba i jako dezert. Místo jablek můžete použít jakékoli vaše oblíbené ovoce a klidně si k těmto francouzským toastům udělejte nějaký lahodný krém nebo domácí šlehačku.

POTŘEBUJEME

Na toasty:

  • 8 plátků toastového chleba (bezlepkového chleba Schär Pan Blanco)
  • 2 vejce
  • 40 ml smetany ke šlehání
  • 2 lžičky kokosového cukru
  • ¼ lžičky skořice
  • špetka himalájské soli
  • máslo na smažení

Na ozdobu:

  • 1 střední jablko
  • hrst nasekaných pistácií
  • 1 lžíce kokosového cukru
  • ¼ lžičky skořice
  1. V misce si vyšleháme vejce se smetanou, cukrem, skořicí a himalájskou solí. Na pánvi si rozpálíme máslo, toasty obalíme ve vajíčku a na másle je z obou stran osmahneme do zlatova.
  2. Jablko si omyjeme, vypeckujeme a nakrájíme na tenké plátky. Cukr si smícháme se skořicí.
  3. Hotové toasty si vyskládáme na talíř, posypeme cukrem se skořicí, poklademe jablky a nakonec ozdobíme nasekanými pistáciemi.

  • 5

    Celkové skóre

  • Hodnocení čtenáře: 2 Votes

Sdílet

Mohlo by se vám líbit...

2 comments on “RECEPT | FRANCOUZSKÉ TOASTY S JABLKEM, SKOŘICÍ A PISTÁCIEMI

  1. Já se na francouzské tousty odhodlávám už snad 5 let a ne a ne se donutit je udělat..

    UŽ PROSTĚ MUSÍM ! 😀

    FIT MADDIE

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna Vyžadovaná pole jsou označena *

4 × 4 =