RECEPT | ZAPEČENÉ TORTILLOVÉ TROJÚHELNÍČKY

Mám pro vás další rychlovku s mými oblíbenými tortillami, tentokrát zapečené s prosciuttem a cheddarem. Tortillové trojúhelníčky jsou opravdu jedlé, takže jich doporučuji udělat více, než plánujete. Připravit je můžete dětem do školy nebo sobě do práce, ale určitě i doma k večeři či svačině.

Potřebujeme:

  • tortilly Antica Cantina
  • krémový sýr
  • pažitka
  • sůl
  • cheddar
  • prosciutto
  • máslo

Postup:

1. Tortilly si rozřízneme na půl. V misce si smícháme krémový sýr a nakrájenou pažitku, lehce osolíme a promícháme.

2. Zhruba na třetinu tortilly dáme krémový sýr, na který dáme pořádnou nálož nastrouhaného cheddaru a plátky prosciutta.

3. Pak už podle videa tortilly zabalíme do tvaru trojúhelníku.

4. Nakonec dáme tortilly zapéct do toastovače. Můžeme je ještě z obou stran potřít rozpuštěným máslem.


Na mém Instagramu najdete postup, jak trojúhelníčky připravit.

Tento recept vznikl ve spolupráci se značkou Antica Cantina.

Sdílet

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna Vyžadovaná pole jsou označena *