Pečená cizrna v javorovém sirupu

Pečená cizrna v javorovém sirupu

Taky máte občas chuť si večer k televizi vzít nějaké zobání? Pokud ano, určitě vyzkoušejte pečenou cizrnu. Můžete si ji připravit naslano nebo nasladko. Variací je neskutečné množství. Já jsem pro vás připravila recept na pečenou cizrnu s javorovým sirupem.

POTŘEBUJEME

  • 125 g cizrny
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžička kokosového oleje
  • 1 lžička skořice
  1. Cizrnu si přes noc namočíme do vody. Druhý den ji zhruba 20 minut povaříme.
  2. Povařenou cizrnu necháme vychladnout a důkladně osušíme.
  3. V misce si smícháme javorový sirup, med, kokosový olej a skořici.
  4. Cizrnu přidáme do misky a dobře vše se směsí promícháme.
  5. Pečeme na pečícím papíře na 190 stupňů zhruba 25-30 minut.
  • 4.8

    Celkové skóre

  • Hodnocení čtenáře: 2 Votes

Sdílet

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna Vyžadovaná pole jsou označena *