Předkrmy RECEPT | ZAPEČENÝ KOZÍ SÝR S OŘECHY Pokud máte rádi lehké a zdravé večeře, zkuste variantu salátu s kozím sýrem, ke kterému se skvěle hodí krusta s ořechy. POTŘEBUJEME 2 kozí sýry s bílou plísní na povrchu 1 plátek toastového chleba 60 g vlašských ořechů 60 g másla 2 lžíce medu 2 velké hrsti směsi salátů 1/2 granátového jablka Zálivka: 5 lžíc olivového oleje Borges Extra Virgin 1 lžička dijonské hořčice 2 lžičky medu himalájská sůl čerstvě mletý pepř Plátek toastového chleba rozdrtíme tyčovým mixérem, přidáme povolené máslo, med a nahrubo nadrcené vlašské ořechy. Na pečicí papír dáme kozí sýry a poklademe drobenkou s ořechy. Zapečeme v troubě na 180 stupňů s funkcí pečení ze shora nebo gril do zezlátnutí krusty. V misce smícháme olivový olej, hořčici, med, sůl a pepř. Dresink na salát metličkou prošleháme do krémové konzistence. Salát smícháme s dresinkem, přidáme vyloupaná zrnka granátového jablka a navrch servírujeme rozpečený sýr s ořechovou krustou. goat cheesekozí sýrzapečený kozí sýrSdílet Tisk 2 Předchozí článekLIFESTYLE | OOTMDalší článekMAGAZÍN | NA SKOK V KUCHYNI LISTOPAD 2017
Moc pékné, vyzkouším.
Děkuju, jsem zvědavá, zda vám bude chutnat 🙂