RECEPT | BAGETA S PASTRAMI
Bageta, která vás dostane na kolena. Křupavá, šťavnatá a plná chutí – díky dijonské hořčici Maille má tenhle recept šmrnc, na který jen tak nezapomenete. Stačí zapéct bagetu, připravit si majonézu s hořčicí, přidat pastrami nebo roastbeef, křupavé cornichons, trochu rukoly a sušenou cibuli. Výsledek? Dokonalý street-food zážitek doma.
Potřebujeme:
- kvalitní bagetu
- Kewpie majonézu
- dijonskou hořčici Maille
- sůl, pepř
- rukolu
- pastrami (příp. roastbeef)
- okurky cornichons
- sušenou cibule (např. z M&S)
- Předehřejeme si troubu na 180 stupňů a dáme si do ní rozpéct rozkrojenou bagetu.
- Mezitím smícháme dijonskou hořčici Maille, Kewpie majonézu, sůl a pepř.
- Okurky si nakrájíme na plátky.
- Dresinkem potřeme obě půlky bagety, poté na jednu půlku navrstvíme rukolu, pastrami, příp. roastbeef, plátky okurek a posypeme sušenou cibulí.
- Pak už to jen celé zakryjeme druhou půlkou bagety a rozkrojíme.
Na videonávod se můžete podívat na mém Instagramu.