RECEPT | BAGETA S PASTRAMI

Bageta, která vás dostane na kolena. Křupavá, šťavnatá a plná chutí – díky dijonské hořčici Maille má tenhle recept šmrnc, na který jen tak nezapomenete. Stačí zapéct bagetu, připravit si majonézu s hořčicí, přidat pastrami nebo roastbeef, křupavé cornichons, trochu rukoly a sušenou cibuli. Výsledek? Dokonalý street-food zážitek doma.

Potřebujeme:
  • kvalitní bagetu
  • Kewpie majonézu
  • dijonskou hořčici Maille
  • sůl, pepř
  • rukolu
  • pastrami (příp. roastbeef)
  • okurky cornichons
  • sušenou cibule (např. z M&S)
  1. Předehřejeme si troubu na 180 stupňů a dáme si do ní rozpéct rozkrojenou bagetu. 
  2. Mezitím smícháme dijonskou hořčici Maille, Kewpie majonézu, sůl a pepř. 
  3. Okurky si nakrájíme na plátky. 
  4. Dresinkem potřeme obě půlky bagety, poté na jednu půlku navrstvíme rukolu, pastrami, příp. roastbeef, plátky okurek a posypeme sušenou cibulí. 
  5. Pak už to jen celé zakryjeme druhou půlkou bagety a rozkrojíme. 

Na videonávod se můžete podívat na mém Instagramu.

Sdílet

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna Vyžadovaná pole jsou označena *